За нас

За нас

Кои сме ние?
Ние сме ученици от НПГ "Димитър Талев" , гр. Гоце Делчев. Този онлайн магазин е направен с цел практика и подготовка за учебен час и със състезателна цел.

Най-голям избор от продукти! Ако обичате разнообразието и качествените продукти, ние може да ви предложим всичко това.Нови ексклузивни продукти всеки месец! Искате ли да имате най-новите, ексклузивни или технологични продукти? При нас може да откриете всичко необходимо. Очаква ви голямо разнообразие от продукти с доказано качество.
Възможност за 24 часово онлайн пазаруване!
Ние сме на Ваше разположение и Ви очакваме 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 в годината. Уеб сайтът е лесен и удобен за използване – в него може да откриете всички продукти предлагани от www.utfsolare.eu, бързо да откриете това, от което имате нужда, и да го поръчате. Всички стоки са налични на склад, което гарантира сигурното и бързо изпълнение на поръчката. За още по-голямо удобство уеб сайтът разполага и с мобилна версия с адаптивен дизайн, лесен за употреба на всеки смартфон или таблет. Благодарение на това винаги може да проверявате актуалните предложения, да поръчате директно от телефона си, или да планирате предварително покупката си от магазин. Ние държим на доброто обслужване и целим пълно удовлетворение на всеки клиент, а не само на продажбата на стоки.
Бърза и сигурна доставка!
Избирате, поръчвате и получавате доставка. Бързо, лесно и сигурно, в рамките от 3 до 5 работни дни. Доставките са сигурни, тъй като всички стоки в уеб сайта са налични на склад.
Всички обичат думите ПРОМОЦИЯ и РАЗПРОДАЖБА. Ето защо ние имаме винаги за всеки по нещо.